onsdag 23 december 2009

Danföredan

Go morron. Det är dan före dopparedan och idag ska jag ut och julshopa samt strosa! jävlar vad jag ska strosa!

Jaja

Det är underbart att vara här. Vore kul att höra hur ni ska fira jul. Skinka? Tomte? Kalle? Karl-Bertil?

5 kommentarer:

  1. Hej. Jul är familj, släkt, mat, paket och Kalle Anka. En ganska vanlig jul? Sitter i barndomsrummet "hemma" och lyssnar gammal tonårsmusik. Hört "Logh"? Tror du skulle gillat. /A.

    SvaraRadera
  2. hej! skilsmässobarn som man är får man fortfarande dåligt samvete över var man ska fira jul. startar med att jobba natt o morgon, sen studsa hem till mamma, power-jul. mat, kalle, klappar. wooosh hem till pappa, power-jul, mat, spel, klappar. sen HEM, sova en stund för att börja jobba kl 8 morgonen efter. you gotta love christmas.

    SvaraRadera
  3. Lillasyster firar med sin pojkvän i Sthlm så jag blir ensam med mamma och hennes man. Vi har sedan förra året sluta fira med resten av den lilla släkt vi har p.g.a. olika mer eller mindre roliga anledningar. Men det ska faktiskt bli skönt att bara ta det lugnt och slippa flänga runt. Ska vara tomte åt grannen som har huset fullt av massa barn och barnbarn så det ska bli skoj. Och så ska jag för första gången i mitt snart 25-åriga liv titta på "Karl-Bertil Jonsons jul" som vi alltid missat för det har varit julmiddag då.

    Ha en riktigt God Jul! Kram

    SvaraRadera
  4. Min familj har av någon outgrundlig anledning bestämt sig för att grilla imorgon istället för att äta julmat. Och jag gillart(trots att jag kommer sakna skinkan).

    SvaraRadera
  5. Man vet att man är vuxen när storhelgs-ob:t är bland det bästa med julafton. Det var jobb fram till 14. Nu blir det jul-bastu och sen Sopranos-maraton med storebror och Alladin-ask. God Jul, Jesper!

    SvaraRadera