fredag 3 september 2010

Hejfredag

Jag är glad idag därför att jag har fått det där ”internet” hemma i min lägenhet. Riktigt internet från en sladd som går in i väggen! Man kan väl säga att man inte blir van vid sådan lyx av att hoppa runt på andrahandskontrakt… Dessutom är jag glad för att det är fredag, jag har en bra känsla om den här helgen, jag vet inte vad jag ska göra men jag har en bra känsla.

Vi låter det vara så så länge tycker jag.

Jag hoppas att ni har härliga fredagsplaner bloggers, ni får gärna berätta om dem om ni vill.

Ps. Jag ville spela en härlig låt med Niccokick som jag tyckte passade tillfället, men folk är ju så dåliga på att lägga upp sånt på youtube så att lata människor som jag enkelt kan lägga upp det på sina bloggar. Så jävla trist att folk inte tänker på sina medmänniskor längre. Sollidariteten. Vad hände med den? Jag bara undrar?
Det blir en spotifylänk istället: Niccokick – “The pain in my throat is just a sign of healthy anxiety”

5 kommentarer:

  1. Fin låt. Glader blev man.

    Idag blir'e som resten av veckan, mest då, nämligen pluggens avtalsrätt. Nå'n köpp kaffe kan det säkert bli i mellan. Men de e diagnostiskt prov näst nästa måndag som man måste klara.

    SvaraRadera
  2. Jag har passat en gård senaste veckan och enda umgänget har varit en gigantisk vedhög och massa djur. Härligt men nu har jag vän-abstinens så ikväll blire middag och film med bästa folket. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Det blir jobb hela helgen..varken mer eller mindre! ha en fin helg Jäpser! /ak

    SvaraRadera
  4. Jag ska jobba färdigt och sen ska jag och min pojkvän ut och äta sushi! <3 Och sen ska vi hem och äta min äppelpaj och imorgon ska vi åka till Uppsala och hälsa på hans mamma och äta kräftor ^_____^ Ska bara äta hela helgen tills jag storknar HURRA!!! :D

    SvaraRadera
  5. Själv satt jag hemma igår och glodde på Sopranos och sög på en whisky. Inte så dumt faktiskt... Hoppas att ni får en grym lördag!

    SvaraRadera