onsdag 7 juli 2010

Fredag

Har jobbat klart för dagen, mer eller mindre. Ikväll är det fotboll. Sen ska jag träffa Amanda för första gången på en evighet också, det ska bli kul. Som sagt, mycket bollar i luften just nu.
Idag funderar jag lite på perspektiv. På fredag ska jag träffa en person jag umgicks med för någon vecka sedan, det ska bli väldigt trevligt förutom att jag precis har insett hur duktig hon är på det hon gör... Hon är en sån människa som har talang och som har lyckats slå igenom med den talangen, och jag blir livrädd. Det är väldigt knepigt att umgås med någon som man respekterar på det sättet, är det inte? Dessutom finns det någon typ av avundsjuka där som nöter och en känsla av otillräcklighet. Varför finner jag det nödvändigt att jämföra mig själv med andra hela tiden?
Sånt funderar jag på just nu. Men jag mår också ganska så bra just nu. Jag tänkte att jag skulle gå över till pappa, möjligen ska vi dricka en öl i solen tänker jag. Sen tänker jag att jag tar helg idag, det här är min fredag och sen är det lördag, lördag, lördag tre dagar i rad. Jag tycker att det är en fantastisk plan.

En annan person jag ser upp till och avundas en smula, kanske att man skulle odla mustasch igen?

3 kommentarer:

  1. Jag tror att knepet kan ligga i att man först måste pränta in i skallen att det man själv gör också är bra. För det är ju bra, eller hur? Ja. Sen när man träffar folk man beundrar och ser upp till, apa efter dom! Sug åt dig av de egenskaper du vill ha själv. Fake it til you make it. Låter kanske vridet men det funkar. Allt gott! Gitarrbilden har föresten fått en ram och satan vad snyggt det blev! /a.

    SvaraRadera
  2. Det blir nog skoj i gbg! Lycka till =)

    SvaraRadera
  3. jag hoppas att du ger henne en chans till att imponera, när hon är lite mindre bakfull.

    SvaraRadera