måndag 12 april 2010

Bästa veckan!

Vilken vecka detta blir! Ikväll går jag på Mumford & sons på Debaser, var avundsjuka! På lördag går jag på Noah and the whale på Käggelbanan, var fortsatt avundsjuka!
Så idag känns det inte så tungt att det är måndag, jag är pigg och glad. Igår var jag dessutom ute i en förort och lät nya kameran sträcka på benen lite i ett väldigt fint skymningsljus med Maja.

Bara vackra saker:



7 kommentarer:

  1. är det bara jag eller är inte noah and the whale på onsdag nästa vecka den 21 april? Tänkte bara så att du inte står där på lördag ensam ;) :P

    SvaraRadera
  2. He... Jo, där skrev jag allt fel. Fan vad jag blandar ihop datum på sistone! Känns som att jag är förskjuten en halv vecka...

    SvaraRadera
  3. Du ÄR – också – en skymningsfotograf. Jäkligt fina bilder. Gillar speciellt skuggspelet på bild 2. "Är det Maja eller..?" tänker jag. Ser utställningen "Schattenspiel" på ett galleri i Wien för mitt inre.

    SvaraRadera
  4. Mycket avundsjuk på båda spelningarna. Mycket fina bilder lika så.

    SvaraRadera
  5. det hade varit rena lyxen om både Mumford OCH noah and the whale spelade på samma vecka ;) så roligt ska vi inte ha det :P Vad tyckte du om johnny flynn?

    SvaraRadera
  6. Ja, tänkte tillrättavisa dig om att noah and the whale spelar den 21, men ser ju att någon annan vänlig själ redan har gjort det. Vad bra. Tänkte faktiskt försöka ta mig ner till stockholm och se dem. Vi kanske ses!

    SvaraRadera
  7. Jo, jag skrev fel. Men det står jag för så det får ligga kvar där...
    Spelningen igår var grym, även Johnny Flynn.

    Charlotta: Om du ser mig på spelningen så tycker jag att du ska hojta till!

    SvaraRadera