måndag 5 april 2010

Dumheten når nya höjder!

Ledsen för dåligt bloggande under påsken, men det har varit skönt att koppla av ordentligt faktiskt. För en timme sedan satt jag dock på min lokala pizzeria väntandes på min Hawaii och läste Expressen, som till mitt stora nöje nu är sämre än någonsin.
De hade en ny revolutionerande idé i tidningen idag, en "tidningssåpa". Alltså en såpopera i serietidningsform med överdramatiserade foton och pratbubblor och allt!
Vilken bra idé!
Jag var tvungen att diskret riva ut den ur tidningen (samtidigt som jag hostade högt så att det inte skulle märkas från pizzaköket) och ta med den hem så att vi kan ta en titt!

Här är upplägget:
"Niklas, 32, är sambo med Elin, 30. Vid en konferens blir han full och har sex på hotellet med 18-åriga Agnes."

 Niklas avslöjar alltså det hela för sin goda vän Simon samtidigt som han stirrar in i fjärran med tom blick. Simon skriker in i örat på Niklas som svar. Kan Niklas vara döv-blind? Spänningen tätnar...

Niklas känner sådana samvetskval att han blir trött och kolapsar på sin väns axel. Simon kallar honom avslappnat för "grabben".

Niklas mår så dåligt att han är nära att kräkas. Simon tar över stirra-in-i-fjärran-blicken och är så stereotypt grabbig att man måste fråga sig om det inte är därifrån Niklas plötsliga illamående kommer.

Tandverken sätter in och Niklas fysiska plågor når sin kulmen, kan det vara influensa?
Samtidigt är Elin lyckilgt ovetandes och ligger hemma och chillar med armarna i kors (alternativt är den sista bilden på en glad nyknullad Agnes, det är lite oklart).

Spännande är det i alla fall! Vad ska hända? Följ den rafflande fortsättningen i en kvällstidning nära dig!

1 kommentar:

  1. Ha ha. Klockrena kommentarer av dig. Detta gjorde min ganska tråkiga tisdag med-måndags-känsla lite roligare! Nyss hittat till din blogg och jag måste säga tummen upp till dig!

    SvaraRadera