måndag 22 mars 2010

Golddiggerextra!

 Denna morgon läser jag i Metro att Pengahärvan runt Anna Nicole Smith tillslut nått sin ände. Anna Nicole levde alltså ut sitt liv på riktigt rock n’ roll manér och dog i en överdos för ett par år sedan efter att ha fajtats i olika rättsinstanser för att få ärva sin avlidne man, Howard Marshall, som hon alltså gifte sig med som 23åring när han var 89, senildement och rullstolsbunden. Han hade inte en fot i graven, han hade båda däri och var redan klädd i begravningskostym när de träffades.
För egen del tyckte jag alltid att det fanns något fascinerande med den typen av ohöljd girighet. Det var liksom aldrig något snack, hon ville ha förmögenheten och var beredd att låta den gamle farbrorn få jollra lite mellan hennes abnorma bröst på kvällarna för att få den.



Självklart blev ju gubbens son, Pierce Marshall, som göttat sig lite åt det faktum att han stod som ensam arvtagare till hela kalaset, lite irriterad när det dök upp en kolasniffade mjukporrstjärna och försökte sno allt från under näsan på honom precis på målsnöret. Han fick pappan att ändra i testamentet så att Smith inte skulle få en krona men när gubben oundvikligen dog inte långt därefter så accepterades detta inte av Anna som drog igång en rättscirkus av det hela.
Och så började deras kamp mot varandra i domstol efter domstol. Smith dog och fallet ärvdes då av hennes dotter, som möjligen hade kunnat bli den yngsta golddiggern någonsin att nå någon framgång om det alltså inte varit för det beslut som togs igår. Anna Nicole och följaktigen dottern fick domen emot sig, och så var sagan slut.
Tyvärr för Pierce så fick han inte fira sin vinst, han fick inte ens dansa en smula på Anna Nicoles grav, för då hade han redan trillat av pinn. Alla är alltså döda i denna historia och det blir tydligt vem den riktiga golddiggern var: Pierce änka som bidat sin tid och väntat och nu, äntligen, blir den som skrattar hela vägen till banken med sina nya, fina miljarder.

Grattis till henne!

5 kommentarer:

  1. Kan ju ställa sig frågan om Anna Nicole gått till altaret om hon vetat om detta i förhand. Antagligen inte.

    SvaraRadera
  2. fantastisk roligt skrivet.

    SvaraRadera
  3. (du kanske inte tror mig i och med bristen på smileys och utropstecken och mina -merän-doubleposts. men jag menar det. verkligen)

    SvaraRadera
  4. Emelie: Nej, kanske inte, eller så hade hon det. Uppmärksamhet är en drog det med...

    Anonym: Driver du med mig eller?! Var god ange sinnestillstånd medelst smileys så att vi andra förstår vad du menar!

    SvaraRadera